Öppet köp i 60 dagar

Förlängt öppet köp

Enligt distanshandelslagen har du alltid rätt till 14 dagars öppet köp, men hos mekster får du hela 60 dagars öppet köp. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att handla hos oss. Dom 60 dagarna börjar gälla från och med att beställningen levererats till ditt ombud.

Återbetalning vid öppet köp

Vid utnyttjande om öppet köp så återbetalar vi summan för de returnerade artiklarna exklusive förbrukad frakt. Detta förutsatt att artiklarna är i gott skick. Det är tillåtet att öppna försändelsen och inspektera delen/delarna, dock är det viktigt att tänka på att dessa ska komma oss i retur i samma skick som du erhöll den/dessa i, det vill säga i nyskick.

OBS!

Tänk på detta vid eventuell retur!

Returnera alltid varor i samma eller likvärdigt emballage som du mottog varorna i. För returer som levereras till oss där ordern returnerats på fel sätt eller att artiklar skadats, har vi rätt att göra avdrag på priset på ordern. Det är du som ansvarar över att returen sänds åter till oss i korrekt skick. Skicka aldrig en sändning i retur utan att den är väl paketerad med ett yttre emballage anpassat för produkterna så att inte originalförpackning och produkter skadas.

Skapa och hämta retursedel

Trasiga artiklar hanteras som reklamationer

Trasiga artiklar går ett inte utnyttja för öppet köp, en trasig artikel skall hanteras som en retur eller reklamation.

Var denna artikel till hjälp?
25 av 51 tyckte detta var till hjälp