Så skapar du en retur - Steg för steg

Skapa returärende

På mekster är det superlätt att skapa en retur, fyll bara i formuläret nedan så kommer vi granska ditt returärende inom kort och förse dig med en retursedel för att skicka tillbaka dina varor!

Fyll i ordernumemr t.ex. 1000100000 - Kan hittas i orderbekräftelsen i mejlen

Skapa returärende

Så skapar du en retur - Steg för steg

 1. Fyll i information i vårt digitala returformulär ovan och ange vilka varor du önskar att returnera.
 2. Skriv ut returetiketten som du fått via vårt digitala returformulär och fäst på originalemballaget.

  OBS!

  Tänk på detta vid eventuell retur!

  Returnera alltid varor i samma eller likvärdigt emballage som du mottog varorna i.*
  För returer som levereras till oss där ordern returnerats på fel sätt eller att artiklar skadats, har vi rätt att göra avdrag på priset på ordern. Det är du som ansvarar över att returen sänds åter till oss i korrekt skick. Skicka aldrig en sändning i retur utan att den är väl paketerad med ett yttre emballage anpassat för produkterna så att inte originalförpackning och produkter skadas.

 3. Fäst returetiketten på paketet och lämna till närmsta ombud.
 4. Nu tar vi över och du kan luta dig tillbaka och vänta på din återbetalning.

Returvillkor

För att du som kund ska få ersättning för din retur krävs att sändningen kommer fram till Mekster i gott skick. Mekster kommer inte att godkänna en retur där rekommendationerna om tillvägagångssätt inte är uppfyllda. Observera att återbetalning/kreditering av frakten för din order endast är möjlig om hela ordern skickats tillbaka. Mekster står endast för returfrakten om varan/varorna med tillhörande emballage är i gott skick.

Använd rätt ytteremballage

Använd alltid det ursprungliga ytteremballaget eller motsvarande när du returnerar sändningen. Klistra eller tejpa ALDRIG på originalkartongen, du riskerar då att returen inte blir godkänd och att återbetalning uteblir. Säkerställ att alla delar samt tillbehör inklusive originalkartong som levererades med artikeln/artiklarna du vill returnera är med i retursändningen.

Var denna artikel till hjälp?
48 av 89 tyckte detta var till hjälp